Üdvözöljük a

Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kiadványok

Kommunikációs Cégkalauz 2011

2012. 05. 15. 11:16
 

A modern világ legfontosabb velejárója a gyors és hatékony információáramlás, amely megkönnyíti a döntéseket, meghatározza az irányokat. A kommunikáció, az információáramlás nem csupán a magánéletben, hanem az üzleti életben is nagyon fontos. Tiszta, világos, érthető helyzeteket teremt.

 

Jelen kiadványunkkal abban próbálunk segíteni a vállalkozásoknak, hogyan igazodjanak el az információs társadalom útvesztőiben. Melyek azok a csatornák, információs eszközök, amelyeket alkalmazhatnak vállalkozásuk versenyképességének növelése érdekében. Foglalkozunk a kommunikációval, mint fogalommal, azon belül a marketing- és üzleti kommunikációval, illetve röviden bemutatjuk azt is, hogyan vegyék fel a kapcsolatot a médiával, hogyan határozzák meg és válasszák ki a számukra legkedvezőbb és leghatékonyabb eszközöket. Beszélünk a válsághelyzetek megoldásának módszereiről és kitérünk az internet adta lehetőségekre, mindezek mellett szót ejtünk a manapság nagyon fontos pályázati kommunikációról és annak kötelező elemeiről; remélve, hogy ezzel a kiadvánnyal is hozzá tudunk járulni a vállalkozások hatékonyműködéséhez, sikerességéhez.

 

 

 

OECD Innovációpolitikai országtanulmány

2009. 10. 09. 08:59

Az OECD Tudomány- és Technológiapolitikai Bizottsága elemző országtanulmányát a magyar innovációs rendszerről, az OECD, a világ egyik legelismertebb nemzetközi intézményének a témával foglalkozó kiváló szakemberei készítették el.

EU Pályázati Kalauz

2004. 05. 03. 07:58

Stratégiai levél

2003. 09. 18. 15:02