Üdvözöljük a

Üzleti út Japánba - zöld energia

honlapján!

-

Üzleti út Japánba - zöld energia

Szerző: Dr. Kiss András | 2018. január 23.

A zöld energiák előtérbe kerülése Japánban egyben kiváló üzleti lehetőséget jelent az európai cégek számára. Az első sikeres Zöld Energia Technológiai üzleti utat (Green Energy Technologies to Japan) követően az EU Gateway / Business Avenues program második üzleti út szervezését jelentette be 2018. június 18-22. között, Yokohamába.

Az EU Gateway / Business Avenues elnevezésű, EU finanszírozású program hosszútávú üzleti kapcsolatok építését segíti az európai vállalkozások számára Ázsiában coaching, logisztika és előre szervezett üzleti találkozók révén. A program több mint 20 éve működik és több mint 40 üzleti utat szervez Délkelet-Ázsiába, Koreába, Japánba és Kínába 2020-ig, 2000 európai vállalkozás részvételével.

 

A kiválasztott vállakozások egy hétre utaznak ki Japánba, ahol előre szervezett üzleti találkozókon vesznek részt a helyi potenciális partnerekkel.

 

Az ötnapos helyi tartózkodás egy háromnapos üzleti kiállítást tartalmaz, melyen 40 európai cég mutatja be termékeit és technológiáit és vesz részt üzleti találkozókon. A harmadik napon kerül sor "Grand Renewable 2018 Nemzetközi Konferenciára és Kiállításra. A konferencián - melyet a Japán Megújuló Energia Tanács (Japan Council for Renewable Energy) szervez - bemutatásra kerülnek az energiához és környezetvédelemhez kapcsolódó a legújabb termékek, technológiák és szolgáltatások.

 

A kiválasztott résztvevők támogatást kapnak 5 napi szállásköltséghez Yokohamában (maximum 1000 euró) és kiválasztott helyszíni szolgáltatásokhoz (fordítás, tolmácsolás, stb.) további maximum 1000 euró értékben (de maximum 80%-ban).

 

Jelentkezési hatáidő: 2018. március 2.

 

További információ és jelentkezés az alábbi linken, angol nyelven.

 

Jelentkezés esetén, kérjük értesítse a Kamarát a kiss.andras@hbkik.hu email címen.