Üdvözöljük a

A Hungarospa Zrt. a fogyasztóbarát vállalkozás nemzetközi fokozatát is megkapta

honlapján!

-

A Hungarospa Zrt. a fogyasztóbarát vállalkozás nemzetközi fokozatát is megkapta

2013. október közepén Hajdú-Bihar megyében elsőként vehette át a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. vezérigazgatója, Czeglédi Gyula, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságtól a Fogyasztóbarát Vállalkozás Tanúsítványt, melyet országos külső szervezetek minősítése alapján hivatalosan is viselhet.

2014. május 6-án pedig a tanúsítvány következő fokozatát, a nemzetközi elismerést adta át Pintér István, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság főigazgatója Czeglédi Gyulának, a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. vezérigazgatójának, aki egyben gratulált a cég vezetésének és további sikereket kívánt a következő évekre.
Pintér István főigazgató elmondta, hogy nem csak a renitenseket hozzák nyilvánosságra. 2011-ben elindítottak egy pozitív listát, ezen a listán ma már 2200 vállalkozás név szerepel, ebből 62 hajdú-bihari.
Ezt követően hozták létre a fogyasztóbarát tanúsítási rendszert. Kidolgoztak egy értékelési rendszer, hogy a jogkövető magatartáson túl milyen plusz szolgáltatással növelheti a fogyasztók elégedettségét.
Czeglédi Gyula a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. vezérigazgatója különösen nagyra értékelte azt a tényt, hogy most független külső szervezetek minősítették a Hungarospa tevékenységét. A Zrt. a vendégek elégedettségét helyezi a középpontba. Ennek érdekében mindent megtesznek, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsanak. Ezekhez a technikai hátteret, és a személyi feltételeket igyekeznek biztosítani, hogy megfeleljenek a vendégek igényeinek és a fogyasztóbarát tanúsítványnak.