Üdvözöljük a

XVI. Hajdúdorogi Vállalkozói Napok és Termékkiállítás

honlapján!

-

XVI. Hajdúdorogi Vállalkozói Napok és Termékkiállítás

Szerző: Papp Mónika| | 2012. május 10.

A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Hajdúdorogi Szervezete együttműködve Hajdúdorog Város Önkormányzatával 2012-ben is megrendezi a hagyományos “Hajdúdorogi Vállalkozói Napok és Termékkiállítást", ez évben immár 16. alkalommal.

A rendezvény időpontja 2012. június 08-09. péntek-szombat, helyszíne pedig, az előző évhez hasonlóan a Hajdúdorogi Városi Strandfürdő főépülete és elé állított rendezvénysátor.

A kiállítás a térség vállalkozói és vállalkozásai számára biztosít bemutatkozási lehetőséget, valamint elősegíti az új kapcsolatok, piacok kialakulását és erősíti a meglévő üzleti kapcsolatokat. Az esemény népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy évről évre többen, és gazdagabb termékválasztékkal jelentkeznek a bemutatóra. A kiállítást minden évben szakmai előadások is színesítik. Az idei kiállításhoz kapcsolódó szakmai előadások tervezett témája a megújuló energiák hasznosítása és a hozzájuk kapcsolódó pályázati lehetőségek. Az előadásokon való részvétel ingyenes. A vállalkozói napok időpontja és helyszíne egybeesik a “Hajdúdorogi Városnap” szórakoztató és kulturális rendezvényeivel.

 

Várjuk azon cégek, vállalkozók jelentkezését, akik kiállítóként részt kívánnak venni

a XVI. Hajdúdorogi Vállalkozói Napok és Termékkiállításon!

 

Részvételi díj: kamarai tagok részére (rendezett tagdíj ellenében) ingyenes / stand

nem kamarai tagok részére: 5. 000 Ft / stand

Az árak tartalmazzák a kiállítással kapcsolatos költségeket (kialakított standok bérleti díját, éjszakai őrzést, takarítást, egységes cégfeliratot).

A kiállításról bővebb információ a HBKIK Hajdúnánási Területi Irodájában 4080 Hajdúnánás Kossuth utca 3. szám alatt, vagy 52/351-785, 20/2670-690-es telefonszámokon és a papp.monika@hbkik.hu e-mail címen kérhető.