Üdvözöljük a

Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

HBKIK Hajdúböszörményi Szervezetének Elnökségi ülése

2014. május 15.

A HBKIK Hajdúböszörményi Szervezetének Elnöksége 2014. 05. 06-án elnökségi ülést tartott. Az elnökség a 2014. évi szakiskolai tanulmányi ösztöndíjak jelenlegi helyzetéről hallgatott meg előadást Vásárhelyi Sándor HBKIK szakképzési tanácsadótól és az MFKB 2014. évi feladatairól Soósné Kiss Veronika HBKIK megyei koordinátortól. Az elnökségi tagok a pályaorientációs lehetőségeikről és saját vállalkozásaik szakmai betekintési ajánlásukról biztosították a megyei szakembereket. Célul tűzték ki „nyitott műhelyajtóként” a jelen idők helyi szakmunkás tanulóinak üzem –és műhelylátogatási lehetőségeinek biztosítását. Igényüket fejezték ki a régi ipari és kereskedelmi szakmák utánpótlásának megerősítéséről. Mindezek mellett az elnökség tagjai kitűzték a Hajdúböszörményi Szervezet elismerési rendszerének irányvonalait, mely gazdaságélénkítő elismerések hatályba lépését a következő elnökségi ülésen kívánják megtárgyalni. 

Hajdúböszörményi területi irodában ügyfélfogadási rend változás

2012. február 15.

Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2012. február 13-tól a Hajdú-Bihar megyei Kereskedelmi és Iparkamara Hajdúböszörményi területi irodájának ügyfélfogadási rendje megváltozott.

 

 

Hajdúböszörmény 2013. évi záró taggyűlése

2014. január 29.

2014. január 17-én került  megrendezésre a Hajdú- Bihar megyei Kereskedelmi és Iparkamara Hajdúböszörményi Szervezetének évzáró taggyűlése. A tanácskozás résztvevői értékelték az elmúlt év tevékenységét, meghatározták a 2014-es  év fő feladatait. 

Hajdúböszörmény- Ipari Park

2011. július 4.

A hajdúböszörményi Ipari Park Kft. elsődleges célja hosszútávú, sikeres együttműködés kialakítása a már betelepült és a jövőben betelepülni szándékozó vállalkozásokkal. Kérjük tekintse meg honlapunkat és keressen fel bennünket, ha úgy gondolja, hogy vállalkozása székhelyéül ezt a dinamikusan fejlődő, hangulatos várost kívánja választani!