Üdvözöljük a

TSZSZ és LEED rendszer szakmai tájékoztató fóruma

honlapján!

-

TSZSZ és LEED rendszer szakmai tájékoztató fóruma

Szerző: Szombat Réka | 2014. november 4.

A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Hajdú-Bihar Megyei Építész Kamara szakmai tájékoztató fórumot szervez a LEED minősítési rendszerről és a Teljesítésigazolási Szakértői Szerv működéséről 2014. november 24-én 10 órától.

A rendezvény célja, hogy megismertesse a vállalkozásokkal a LEED minősítési rendszerrel, amelynek célja, hogy a zöldépületek tervezése, kivitelezése és üzemeltetése során értékelje az adott épület vagy létesítmény fenntarthatóságát. A második előadás felhívja a figyelmet a TSZSZ által biztosított vitarendezési lehetőségre, amely az építőiparban jellemző lánctartozások csökkentésében, a késedelmes fizetések rendezésében nyújthat segítséget a vállalkozások számára.

 

A rendezvényen történő részvételért szakmai továbbképzési pont kapható.A rendezvény akkreditációja utólag történik - jelenléti ív alapján – a Magyar Építész Kamara Továbbképzési Szakértői Testületénél.

A részvétel önkéntes kamarai tagok számára (rendezett kamarai tagdíj esetén), a kamarába regisztrált vállalkozás részére (rendezett regisztrációs díj esetén) és a Hajdú-Bihar Megyei Építész Kamara tagjai számára díjmentes. Nem kamarai tagok, kamarába nem regisztrált vállalkozások részére 10.000,-Ft +ÁFA. Részvételi szándékuk esetén az alábbi jelentkezési lapot szíveskedjenek a hbkik@hbkik.hu e-mail címre, faxon vagy postai úton (Debrecen, Vörösmarty u. 13-15.) legkésőbb 2014. november 20. napján 10:00-ig Kamaránkhoz visszajuttatni. Bízom benne, hogy meghívásunkat elfogadja, hiszen az előadásokon elhangzó információk nagyban segíthetik az Ön és munkatársai tevékenységét!

Helyszín: Nonprofit Gazdasági Szervezetek Háza 4025 Debrecen Vörösmarty utca 13-15.
Időpont: 2014. 11. 24. 10:00 - 2014. 11. 24. 15:00
Jelentkezés határideje: 2014. 11. 20. 10:00
Csatolt állományok: