Üdvözöljük a

Shanghai Vásár Budapesten

honlapján!

-

Shanghai Vásár Budapesten

Szerző: Kőrösi Vanda | 2019. augusztus 7.

Idén augusztus 26-27. között Budapesten, a Hungexpón rendezik a 8. Sanghaj Vásárt (Shanghai Fair), amely egyike a világ legnagyobb és legátfogóbb kiállításainak, és amely a kínai metropolisz legjelentősebb cégeit, vállalkozásait mutatja be. Az eseményt 2012 óta Kelet-Európa számos országában, köztük Albániában, Szerbiában, Szlovéniában, Észtországban, Lettországban, Litvániában, Beloruszban és Ukrajnában is megrendezték, és most először érkezik Budapestre.

A 8. Sanghaj Vásárt Budapesten, a Hungexpón (1101 Budapest Albertirsai út 10.) rendezik, augusztus 26–27. között. Kínai részről több kereskedelmi és diplomáciai szervezet vesz részt a kiállítás és vásár szervezésében. 


Az esemény hivatalos honlapja: http://www.sailofshanghai.com

 

Több mint 110 kínai cég képviselői érkeznek Budapestre, hogy újabb üzleti lehetőségeket és kereskedelmi partnereket kutassanak fel. 3300 négyzetméteren több mint 170 kiállítói standon várják az érdeklődőket a helyi cégek és olyan nemzetközi szinten is ismert kínai vállalatok, mint a Warrior rubber shoes, a Daketang Teahouse, a Son Lu ShangLin, a GW Industry és mások.

 

Ruházati kiegészítők, fogyasztási cikkek, hifi- és elektronikai eszközök, kemikáliák, fémipari termékek, egészségügyi és orvosi eszközök szerepelnek a kínálatban. A szervezők többek között B2B találkozókkal, termékbemutatókkal és kóstolókkal segítik az üzleti partnerek egymásra találását és a sikeres üzletkötéseket.

 

A Sanghaj Vásárra a nagyközönség számára a belépés díjmentes, de regisztrációhoz kötött. A belépők egyben nyereményszelvények, amelyekkel a szerencsések értékes ajándékokat nyerhetnek.

Helyszín: Budapest, Hungexpó (1101 Budapest Albertirsai út 10.)
Időpont: 2019. 08. 26. 00:00 - 2019. 08. 27. 00:00