Üdvözöljük a

INNOVATÍV HR – Kihívások a XXI. században

honlapján!

-

INNOVATÍV HR – Kihívások a XXI. században

Szerző: Kőrösi Vanda | 2018. október 9.

A Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kara, a Humán Szakemberek Országos Szövetsége, a Debreceni HR Klub, a Magyar Közgazdasági Társaság Hajdú-Bihar Megyei Szervezete, valamint a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara HR Szimpóziumot és Szakmai Fórumot szervez munkaerőhiány, megtartás, tehetség- és generáció-menedzsment, digitalizáció, robotizáció témakörökben a Debreceni Egyetem Böszörményi úti campusában 2018. október 25-én.

 

A szimpózium és fórum célja:

 

A szervezetek számára mindig is kihívást jelentő feladat volt a változó környezeti kihívásokra való rugalmas és gyors reagálás. A technológia fejlődése, az innovatív eljárások és a globalizációs folyamatok a humán erőforrás gazdálkodás szemléletére, funkcióira is hatást gyakoroltak. A szimpózium és fórum célja egyrészt a plenáris előadás keretében olyan jó gyakorlatok, regionális munkaerőpiaci helyzetkép megismerése, ami a szervezetek gyakorlatában, mindennapjaiban kihívást jelent. Másrész célunk, hogy a szekciókban elhangzó előadások, kerekasztal beszélgetések által lehetőséget biztosítsunk a tapasztalatcserére, kutatási eredmények, szervezeti sajátosságok megismerésére, illetve együttműködésre a HR menedzsment területén, vállalati, közszolgálati, tanácsadói vagy felsőoktatás közegében dolgozó szakemberek, illetve a jövő szakemberei, azaz az egyetemi hallgatók számára egyaránt.

 

A szimpóziumon való részvétel, jelentkezés:

A rendezvényen való részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött.(A programban szereplő ebéd önköltséges alapú.)

Regisztráció 2018. október 9. és 2018. október 23. között az alábbi felületen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfhcJwSYokMLQ_mbt71q12KJEs7SXf9h52mJwKIO4Vz8PAEBA/viewform?usp=sf_link

 

Szervezőbizottság:

Dr. Dajnoki Krisztina, a Szervező Bizottság elnöke (e-mail: dajnoki.krisztina@econ.unideb.hu)

Héder-Rima Mária, a Szervező Bizottság titkára (e-mail: heder.maria@econ.unideb.hu)            

Helyszín: Debreceni Egyetem Böszörményi úti campus, 4032 Debrecen, Böszörményi út 138. TVK épület
Időpont: 2018. 10. 25. 09:00 - 2018. 10. 25. 17:30
Jelentkezés határideje: 2018. 10. 23. 00:00