Üdvözöljük a

AUTOMOTIVE HUNGARY szakkiállítás és konferencia

honlapján!

-

AUTOMOTIVE HUNGARY szakkiállítás és konferencia

Szerző: Kőrösi Vanda | 2019. augusztus 7.

2019. október 16-18. között, immár 7. alkalommal kerül megrendezésre az AUTOMOTIVE HUNGARY szakkiállítás és konferencia, ahol széles körben jelennek meg a magyar járműipar legfontosabb szereplői. A rendezvényen számos szakmai programmal és B2B beszállítói fórummal várják az érdeklődőket.

Tervezett főbb programok az AUTOMOTIVE HUNGARY rendezvényen:

-           Innovációs és technológiai minisztérium szervez konferenciát a rendezvény első napján

-           MAGE - Portfolió Ipar 4.0 témában készül a 2. napon,

-           TechTogether folytatódik az autopro.hu rendezésében,

-           folytatódik a B2B beszállítói fórum a MAGE és HIPA szervezésében,

-           szervezés alatt a Külgazdasági és Külügyminisztérium hazai és külképviselet, a Baden-Württemberg Gazdasági Minisztérium és  am-LAB Digital Innovation Hub által szervezett konferencia a rendezvény utolsó, 3. napján.

 

 

Egyesületünk (MAGE) alapvető célja a hazai járműipari potenciális beszállítóinak fejlesztése, melynek érdekében igyekszünk megfelelő fórumokat biztosítani a beszerzőkkel való kapcsolatfelvételre és adott esetben konkrét üzletkötésre.

 

Ezek közül az egyik legjelentősebb rendezvényünk az Automotive Hungary kiállítás 2. napján a HIPA-val közösen megrendezésre kerülő exkluzív B2B Beszállítói fórum.

 

A B2B beszállítói fórum direkt üzleti lehetőségeket nyújt beszállítók és beszerzők részére, előre egyeztetett időpontokban, a Hungexpo ‘A’ pavilon Rubin termében.  A zártkörű fórum célja, hogy a beszerzők számára lehetővé tegye az előzetes minőségi szűrőn már átesett,  ugyanakkor a beszerzők számára ismeretlen beszállító cégek megismerését, velük folytatott tárgyalást, és az esetleges későbbi üzletkötést.  (A Fórummal egy időben lehetőség nyílik több mint 200 kiállítói stand megtekintésére, amely további lehetőséget teremthet az új, potenciális beszállítók megismerésére)

 

A B2B beszállítói fórum szervezési ütemezése a következő:

 

amennyiben a program felkeltette érdeklődését, abban az esetben kérjük szíves visszajelzését a MAGE titkárságára, a mage@gepjarmuipar.hu e-mail címre,

 

ezt követően megküldjük a regisztrációs felülethez a belépése kódokat,  ahová a beszerzési igényeket fel lehet tölteni. Augusztus 31- ig várjuk a beszerzői igényeket. A vonatkozó kérdőív levelem mellékleteként olvasható, amelyben az igények felsorolása tovább bővíthető. Szeptemberben történik a lehetséges beszállító cégek előválogatása a HIPA-val közösen;

 

a potenciális beszállítókat szeptember 1-től tájékoztatjuk az Önök által írt igényekről. Első partnertalálkozói felkérés ezután várható. A felületen illetve a visszaigazoló levélben lehetőség nyílik a potenciális beszállító partner által kezdeményezett találkozó elfogadására vagy lemondására,

 

október elején az on-line felületen a B2B tárgyalási időpontok  egyeztetésre kerülnek. Október 17-én 20 percenként tárgyalás a potenciális beszállító cégekkel.

 

Az előző pontban említett beszerzői igényeket legkésőbb augusztus 31-ig megadni szíveskedjen, hogy mielőbb elkezdhessük a lehetséges beszállítói kör feltérképezését. Az adott alkatrész, anyag vagy szolgáltatás iránti igényeknél a specifikációt csak olyan részletességgel kérjük, ami alapján az adott beszállító meg tudja állapítani, hogy képes-e megfelelni a követelményeknek.

 

További információ:

 

Kilián Csaba

Ügyvezető főtitkár

CEO

 

Magyar Gépjárműipari Egyesület (MAGE)

Association of the Hungarian Automotive Industry (AHAI)

H-1119 Budapest

Than Karoly utca 3-5.

Phone: 36 1 371 5874

ceo@gepjarmuipar.hu

mage.org.hu

 

 

Helyszín: Budapest, Hungexpo
Időpont: 2019. 10. 16. 00:00 - 2019. 10. 18. 00:00
Jelentkezés határideje: 2019. 08. 31. 00:00