04.04 – Ipar 4.0 – Győr

Szerző: Pintye Alexandra | 2019. március 21.

Könnyen megjegyezhető dátummal és témában szerveznek szakmai konferenciát és partnertalálkozót a Young Spirit kamarai partnerek: 2019. április 4-én „Ipar 4.0: automatizálás, digitalizáció az iparban, kereskedelemben és szolgáltatásokban” témának ad otthont a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

A Young Spirit program célja: kamarai és egyetemi háttérrel olyan rendezvénysorozat kifejlesztése, amelynek keretében Pécs, Győr, Debrecen, Kecskemét és Szeged helyszíneken az ország minden fiatal kutatójának és az innovatív vállalkozások vezetőinek szakmai találkozása megvalósul.

 

A második rendezvény ideje is eljött: A Young Spirit kezdeményezéshez kapcsolódó rendezvénysorozat második állomása Győr.

 

2019. április 4-én „Ipar 4.0: automatizálás, digitalizáció az iparban, kereskedelemben és szolgáltatásokban” címmel konferencia kerül megrendezésre a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában. A rendezvényre az innovatív vállalkozások képviselőit, a fiatal kutatókat, illetve a témában kompetens szakembereket várják. A Young Spirit szekcióba érkező kamarai, kutatói és vállalkozói partnerek részére a rendezvényt követően egy vacsora kerül megszervezésre.

 

A részletes program a csatolmányok között található.

 

Regisztráció a rendezvényre: https://digitalisgazdasag2019.ticketninja.io/ Kérjük, hogy a regisztráció során a szekciók kiválasztásánál a Young Spiritet szíveskedjen megjelölni!

 

Utazás részletei: A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara busz bérlésével szeretné megkönnyíteni az érdeklődők rendezvényre való utazását. A Kamara által szervezett buszos utazáshoz való csatlakozás díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát a pintye.alexandra@hbkik.hu e-mail címen keresztül szíveskedjen jelezni lekésőbb 2019. 04. 01-ig!

  

További információ a pintye.alexandra@hbkik.hu e-mail címen keresztül kérhető.

Helyszín: Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Időpont: 2019. 04. 04. 00:00
Csatolt állományok: