Üdvözöljük a

Szeptemberben jön a Euroskills Budapest 2018!

honlapján!

-

Szeptemberben jön a Euroskills Budapest 2018!

Szerző: Czirbik Milán | 2018. február 16.

Közép-Kelet-Európában hazánk rendezi meg elsőként a EuroSkills versenyt, amelyet a szakmák Európa Bajnokságának is nevezhetünk. Óriási dicsőség és elismerés ez az ország számára. A magas színvonalú szakmai versenyen Európa legfelkészültebb fiatal szakemberei mérik össze tudásukat.

A verseny újabb lehetőséget teremt arra, hogy bebizonyítsuk: Magyarország a legmagasabb szinten képes nemzetközi versenyeket lebonyolítani.

 

Magyarországon piacképes, naprakész ismereteket nyújtó szakképzési rendszer működik, amely valós karrierutat és dolgos, de stabil és kényelmes megélhetést biztosít. Ebbe a világba enged betekintést az Euroskills verseny is.

 

A EuroSkills Budapest 2018 versenyen 3 nap alatt 28 ország közel 600 versenyzője méri össze a tudását, előreláthatóan 40 szakmában.

 

A EuroSkills versenyeken az elmúlt tíz évben összesen 10 arany, 12 ezüst, 20 bronz és 15 kiválósági érmet szerzett a magyar csapat.

 

Jelentkezés a versenyre:

 

A EuroSkills Budapest 2018 versenyfelhívások elérhetőek a SkillsHungary program honlapján, valamint Facebook oldalán. A versenyszámok többségében még van lehetőség jelentkezni a válogatóversenyekre, amelyek jellemzően február és április között kerülnek lebonyolításra.

A jelentkezéssel és a magyar résztvevőkkel kapcsolatos további információért keresse a SkillsHungary munkatársait:

 

 

Farkas Dorottya

Tel: +36 20 536 2079

E-mail: farkas.dorottya@mkik.hu

Weiszenburger Dóra

Tel: +36 20 417 1851

E-mail: weiszenburger.dora@mkik.hu

 

További információ az eseménnyel kapcsolatban:

 

A EuroSkills Budapest 2018 honlapján és a EuroSkills Budapest 2018 Facebook oldalán.

 

Bővebb részletek és további információ a EuroSkills Budapest 2018 versennyel kapcsolatban a mellékelt tájékoztató anyagban találhatók.