Üdvözöljük a

Ostrava H2020 rendezvény

honlapján!

-

Ostrava H2020 rendezvény

Szerző: Szombat Réka | 2015. február 20.

Engedje meg, hogy meghívjuk egy nemzetközi rendezvényre „Üzletember Találkozó Horizont 2020-Kutatás, Fejlesztés és Innováció” címmel, mely 2015. június 11-én kerül megrendezésre Ostravában, Csehországban.

A fő program, vállalkozók, egyetemek, kutató szervezetek közötti, előre megbeszélt személyes találkozóból áll.

 

A program célja, hogy összehozza az embereket, eszmét cseréljenek és új konzorciumokat építsenek a K+F+I projekteknek, kifejezetten a Horizont 2020, Erasmus+, és Eurostars programokon belül.

 

A kísérő program egy szemináriumból (elérhető támogatások K+F+I projektek finanszírozásához, esettanulmányok bemutatása) és kutatóközpontok meglátogatásából áll (IT4IInnovations Nemzeti Szuperszámítógép Központ, Nanotechnológiai Központ, Energetikai Kutató Központ, Környezetvédelmi Technológiák Intézete, Robotika Tanszék, stb.).

 

Hivatalos nyelv: angol

 

A részvétel ingyenes

 

Regisztráció: https://b2bharmo.com/OSTRAVA2015

 

Miután regisztrált, frissítheti profilját, elhelyezhet logót, fényképet magáról és meghívhat más résztvevőt a találkozóra.

 

A múlt évi rendezvényen 169 résztvevő jelent meg 17 országból: Ausztria, Csehország, Észtország, Franciaország, Németország, Magyarország, Izrael, Olaszország, Litvánia,  Lengyelország, Portugália, Spanyolország, Ukrajna, Egyesült Királyság.