Üdvözöljük a

Megújul a Keviép Kft. telephelye

honlapján!

-

Megújul a Keviép Kft. telephelye

2011. május 30.

 

A KEVIÉP Kft. az Új Széchenyi Terv/ Új Magyarország Fejlesztési Terv „Telephelyfejlesztés” című pályázatán 34 millió  650 ezer forint uniós támogatást nyert, az összesen 86 millió forintos összköltségvetést meghaladó beruházásra. A korszerűsített telep a beruházás megvalósításával energiahatékonyabban üzemel majd. A fejlesztésnek köszönhetően magas színvonalú infrastrukturális háttér teremti meg a cég további fejlesztését és a szolgáltatások minőségének emelését.

A debreceni telephelyű, több mint 40 éves múltra visszatekintő vállalat építőipari fővállalkozóként a hazai kivitelezői piac meghatározó szereplője. A jelenlegi (Vágóhíd utcai) telephely állapota a cég célkitűzéseinek eléréséhez már nem megfelelő, nem biztosítja a kívánt feltételeket. Most uniós támogatással lehetőségük nyílt a telephely korszerűsítésére, energiatakarékosabb kialakítására, a szolgáltatás minőségének emelésére. 

A beruházás keretében sor kerül a gépüzem gyártó épületének és az irodaépületnek modernizálására, fűtési rendszerének fejlesztésére, belső gázhálózat átalakítására. A beruházás keretében az épület nyílászáróit is cserélik, valamint az energiatakarékosabb működés érdekében napkollektorokat szerelnek fel. A projekt keretében kiegészítő alap infrastrukturális beruházás és eszközbeszerzés is megvalósul, melynek keretében egy vákuumos emelő berendezést is vásárolnak.

 

 

Információ: www.keviep.eu