Magyar Nemzeti Kereskedőház

„Új piacok, új lehetőségek a magyar vállalkozások előtt”, címmel tartott tájékoztatást  a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. a megyei vállalkozások számára 2014. március 18-án a Non-profit Gazdaságfejlesztő Szervezetek Házában.

A Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. (MNKH). egyedülálló lehetőséget kínál a magyar kis- és középvállalkozások számára, hiszen tevékenységének köszönhetően a hazai kkv-k termékei és szolgáltatásai eljuthatnak olyan, az Európai Unión kívüli országokba, mint Oroszország, Kína, Kazahsztán, Azerbajdzsán, Törökország, az Egyesült Arab Emírségek, Szaúd-Arábia és Jordánia.

 

Dr. Kerekes György vezérigazgató személyesen mutatatta be az érdeklődők számára a Kereskedőház küldetését, kereskedelmi tevékenységét, szolgáltatásait.

 

Az MNKH célja, hogy segítse, támogassa azokat a versenyképes cégeket, amelyek keresik az új export lehetőségeket illetve nem rendelkeznek a külpiacra lépéshez szükséges ismeretekkel, szakemberekkel, külpiaci kapcsolatokkal. Partnerei számára ezért komplex szolgáltatást nyújt: az exportlehetőségek feltárásával, biztosításával, illetve közvetítéssel – az ajánlattól egészen a leszállításig – támogatja a magyar vállalkozásokat, de a nemzetközi fejlesztési pályázatok becsatornázásában és a külkereskedelmi ügyletek teljes körű lebonyolításában is segítséget nyújt.

 

A Magyar Nemzeti Kereskedőház kapuja minden hazai vállalkozás előtt nyitva áll, Partner Programjába folyamatosan várja a jelentkezőket.

www.mnkhzrt.hu