Üdvözöljük a

Környezetmérnöki Konferencia és Szakmai Nap Debrecenben

honlapján!

-

Környezetmérnöki Konferencia és Szakmai Nap Debrecenben

Szerző: Czirbik Milán | 2019. május 13.

A Debreceni Egyetem Műszaki Kara, valamint Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata 2019. október 10-11-én közösen rendezi meg az Az Ipar napjai Debrecenben 2019 című rendezvényét a Debreceni Egyetem Műszaki Karán, melyhez kapcsolódva Környezetmérnöki Konferenciát és Szakmai Napot szerveznek. 

A Tudományos Konferencia és Szakmai Nap 2019-ben az általános környezetvédelem témakörben rendezi meg a tanácskozását, melyre tisztelettel várják szakmai előadók, PhD és egyetemi hallgatók, valamint cégek képviselőinek a jelentkezését.

 

A konferencia jó lehetőséget teremt arra, hogy a jelentkezett szakemberek, illetve előadók az alábbi témakörökben mutassák be tevékenységüket, kutatási eredményeiket, szakmai tapasztalataikat:

  • Környezetmenedzsment,
  • Környezetgazdálkodás,
  • Környezetvédelmi eljárások (víz-, szennyvízkezelés, levegőminőség-védelem, talajgazdálkodás, hulladékgazdálkodás stb.),
  • Környezetvédelmet érintő jogi szabályozás,
  • Fenntartható fejlődés,
  • Energiagazdálkodás,
  • EHS szakember, szakmérnök vagy menedzser szerepe a környezetvédelemben,
  • egyéb környezetmérnöki vagy környezetvédelmi témák.

A konferencia nyelve magyar, ahol az előadások mellett poszterek bemutatására, illetve a cégek és vállaltok számára kiállítási részvételre is van lehetőség.

 

A konferencia és szakmai nap célja, hogy lehetőséget adjon a fenti témában érdekelt cégek szakemberei számára a cég tevékenységének bemutatására, valamint szakmai együttműködések kezdeményezésére.

 

Az előadások anyaga 4-6 oldal terjedelemben, tudományos szakcikk formájában jelenik meg az ISBN számmal ellátott, elektronikus kiadványban (kétnyelvű Műszaki és Menedzsment Tudományi Közlemények; http://ijems.lib.unideb.hu/).

 

Határidők:

Szakkiállításon résztvevő cégeknek:

Regisztráció: 2019. augusztus 30-ig a jelentkezési lap megküldésével

 

Konferencián résztvevőknek:

Regisztráció: 2019. szeptember 6-ig a jelentkezési lap és az egy oldalas absztrakt megküldésével A szakcikkek beküldési határideje: 2019. szeptember 27.

 

Kapcsolattartó:

Izbékiné Szabolcsik Andrea, tanársegéd, szabolcsikandi@eng.unideb.hu

 

Részvételi díjak:

Szakmai előadóknak és résztvevőknek: Ingyenes

Bővebb információ a kiállítói részvételi díjról és a konferenciáról a mellékelt felhívásban olvasható.