Kamarai tagként a kamarai tagokért avagy Ön: Nézne bekötött szemmel futballmeccset?

2014. július 7.

Egy lehetőség mellett elmenni, csak azért, mert kötelező, vagy, mert éves díja van?

„Úri huncutság”! Nézzük meg, ma: amikor a kapcsolati tőke értéke felbecsülhetetlen, mikor sok vállalkozás azért küzd, hogy megbízható és fizetőképes partnert találjon, mikor a bizalom, mint az üzleti élet alapja nélkülözhetetlen, amikor a gyors információ, a jogszabályi változás naprakészsége, lekövetése a vállalkozás életképességének mutatója: luxus kihagyni ezen előnyöket, nem kamarai tagnak lenni! Nem mehetünk el a lehetőség mellett, mely a közvetlen partnerajánlást, megbízható vállalkozással történő kapcsolat kiépítésének lehetőségét nyújtja. Ennek a kiváló lehetőségnek az elszalasztása olyan, mintha Ön, vagy én, bekötött szemmel néznénk futballmeccset!

Régen, a rádió őskorában csupán a hallásunkat használhattuk egy közvetítést végigizgulva, miközben rengeteg képi élményt, információt vesztettünk. A technika fejlődésével Ön el tudná képzelni, hogy napjainkban bekötött szemmel nézze a foci vb-t? Ennél a hasonlatnál maradva, a Consulo miben segít Önnek tisztán látnia?

 

A Consulo Kft, olyan több évtizedes multinacionális tapasztalattal kínál partnerséget, mellyel fejlődő cégét támogatja azzal, hogy megnövekedett ügyfél forgalmát, megrendelés állományát, készleteit, pénzügyi kintlévőségeit, főkönyvi adatait valós időben nyilvántartsa. Kereskedőként fontos lehet Önnek, hogy értékesítőinek milyen eszközt ad a kezébe.

Amennyiben gyártó, és csupán eladási számlát néz, nincs képben az anyagrendeléssel és a készletezéssel, kockáztatja forgótőkéjét. Ne készletezzen hiába, raktárra!

Vállalkozása telephelyei több településen vannak? A telephelyek információ áramlása eltérő, és az információk közül nem tudja eldönteni, hogy melyik a helyes és a hamis? Esetleg azzal szembesül, hogy nem kap a banktól hitelt vállalkozása fejlesztéséhez, vagy kimarad a pályázatok, nyújtotta támogatásból? Ne a könyvelőjét cserélje le, változtassa irányítási rendszerét! Az üzleti folyamatait, ha kell, óráról-órára ellenőrizheti, és a legfrissebb információkkal rendelkezhet egy olyan rendszer segítségével, melyet a Microsoft kiemelt partnereként a Consulo Kft. forgalmaz, az Ön cégére szabott egyedi fejlesztéssel kiegészítve, amely így tökéletesen megfelel az igényeinek és elvárásainak.

A Consulo által bevezetett integrált vállalatirányítási rendszer (Microsoft Dynamics NAV) megoldást nyújtott már kereskedő cégeknek abban, hogy a különböző szinteken lévő valós információ bevitelével pénzt, időt takarított meg. Gyártó cégeknek a beszerzéstől a készletezésig, a számlázástól a pénzügyig, kialakított önköltség kalkulációval kimutatható adatokat nyert, így láttatva a partnerrel hogyan alakulnak a beszerzett szolgáltatások, anyag, energia és munkabér költségei. Segített a szezonalitás gondjaival küzdő vállalkozás értékesítőinek CRM-ben történő azonnali számlakibocsátás megoldásában, ügyfélkapcsolat kezelésében. Az eredményeket rendeléstervezéssel, pontos adatbevitellel, és az ügyfél folyamatos segítésével, munkatársak képzésével érte el. Ez egy logikus folyamattervezés, mely az értékesítés igényeihez igazítja a gyártás optimalizálását, a beszerzés ütemezését. Sok esetben a rendszer bevezetése a partnereknél felszabadult munkaidőt eredményezett, amely képzésre, továbbképzésre fordítható.

Készüljön fel az őszi EU-s pályázatokra, s kérjen a Consulo Kft. szakembereitől ingyenes konzultációt!

Dobja el az Önt körülfonó fátylat és lássa tisztán üzleti ügyeit a Consulo segítségével!

 

Molnár Ferenc                 Papp István

+3630 958 0221            +3630 239 9292