Üdvözöljük a

Jubileumi 20. Bihari Számadó Napok

honlapján!

-

Jubileumi 20. Bihari Számadó Napok

Szerző: Czirbik Milán | 2017. október 16.

Október 13-14-én került sor a jubileumi, 20. Bihari Számadó Napok rendezvénysorozatra Berettyóújfaluban.

A rendezvényt Bondár Sándor a Kamara Berettyóújfalui Szervezetének elnöke nyitotta meg.

Köszöntőt mondott Dr. Vitányi István országgyűlési képviselő, aki nagyra értékelte a 20 éves jubileumot, hangsúlyozva, hogy jelentős igény van a helyi vállalkozások, intézmények részéről a seregszemlére, számadásra. Röviden bemutatta a TOP Program keretében rövidesen várható fejlesztések nagyságrendjét Berettyóújfaluban és térségében.

 

Muraközi István polgármester is méltatta a rendezvény évtizedes sikerét. A kiállításon 61 kiállító jelent meg, köztük romániai résztvevő is: Berettyóújfalu testvérvárosa, Margitta hagyományos résztvevője a rendezvénynek.

 

A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara információs standdal is készült

 

A kiállítás megnyitóján átadták a termék- és vásárdíjakat. A Kamara Nyíri István díját ez évben Kogyilla Árpád kapta. A díjátadás keretében köszöntötték a Bihari Számadó Napokat az elsőként, és azt követően hosszabb időszakban szervező – a Kamara korábbi területi elnökét és irodavezetőjét - Balogh Sándort és feleségét.

 

A megnyitót követően szakmai előadásokra került sor, melyen a szakképzési rendszer aktualitásait Vörös-Gubicza Zsanett az MKIK oktatási és képzési igazgatója ismertette. Őt a megyei Agrárgazdasági Kamara előadói követték az élelmiszeripar pályázati lehetőségei és támogatott szaktanácsadás rendszere témákban. A szakmai részt követően – és a szombati napon – közönségprogramokra került sor.

 

Nagy volt az érdeklődés a XX. Bihari Számadó Napok iránt