Üdvözöljük a

Innoinfo - A tőke és a szolgáltatások szabad áramlásáért

honlapján!

-

Innoinfo - A tőke és a szolgáltatások szabad áramlásáért

2011. november 29.

Az Innoinfo – A tőke és a szolgáltatás szabad áramlásáért című projekt keretében 300 vállalkozás számára készít ingyenesen háromnyelvű adatlapot (magyar, angol, szlovák) a Tigra Informatikai Cégcsoport. A projekt célja, hogy segítse a magyar és a szlovák vállalkozások megjelenését egymás piacán.

A háromnyelvű oldalakra a csatlakozók feltölthetik céges adataikat, képeket, térképet, céglogót, de hírek, események, képgalériák és szavazások közzétételére is lesz lehetőség, a fórumok pedig szakmai eszmecserére, az adott társaság tevékenységével kapcsolatos visszajelzések küldésére biztosítanak kiváló platformot. A rendszer lényege, hogy az Innoinfon megjeleníthetők lesznek a cégek közötti partneri, megrendelői kapcsolatok, és újabb együttműködések keresésére is adott lesz a lehetőség, azaz egy magyar gyártó könnyedén talál majd szlovák beszállítót az oldal segítségével, csak fel kell töltenie saját lapjára, hogy milyen vállalkozást keres. Terveink szerint az Innoinfo.eu honlap 2012. január elsejével indul élesben.

 A jelentkezők három különböző elrendezésű sablon közül választhatnak, mindegyik tíz színvilágban lesz elérhető, de egyéni kérésre további színekből is választhatnak a cégek. Minden beállítás bármikor megváltoztatható, és a vállalatok a már létező Facebook-profiljukat is egy mozdulattal át tudják majd húzni az Innoinfora, így nem kell időt pazarolniuk arra, hogy újra begépeljék, feltöltsék adataikat.

Bárki bekapcsolódhat a programba, semmilyen feltételt nem szabtunk, még kamarai tagságot sem. Azt szeretnénk, ha minél többen használnák a felületet itthon és Szlovákiában is, hiszen ez a siker kulcsa. Reméljük, hogy hamarosan tízezres felhasználói létszámról beszélhetünk. A kamarai tagokat – azaz mintegy négyezer céget – hírlevélben értesítjük majd arról, hogy mikortól lehet bekapcsolódni a programba, a helyi televíziókban pedig rövid reklámszpotokat vetítünk, hogy minden magyar vállalkozáshoz eljusson a hír. Egyébként december elejétől érdemes figyelni a www.innoinfo.eu honlapot.