Üdvözöljük a

Gyermeknapi ajándék a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamarától

honlapján!

-

Gyermeknapi ajándék a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamarától

Szerző: Czirbik Milán | 2017. május 24.

A társadalmi felelősségvállalás jegyében mintegy 180 hátrányos helyzetű Hajdú-Bihar megyei gyermeket ajándékozott meg a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a gyermeknaphoz kapcsolódóan azzal, hogy meghívta a gyerekeket a debreceni Vojtina Bábszínház Pinokkió című előadására.

A 8 és 12 év közötti általános iskolások Bagamér, Vámospércs, Nyírmártonfalva, Nyírábrány településekről, valamint Debrecenből érkeztek. Az előadást követően élménnyel gazdagon és ajándékcsomaggal térhettek haza a gyerekek.

 

Az esemény szervezésében a Magyar Református Szeretszolgálat is bekapcsolódott. Koordinálásukkal, valamint a Debreceni Tankerületi Központ és a DMJV Családsegítő és Gyermekjóléti Központ segítő közreműködésével kerültek kiválasztásra a vendégül látott gyererek.

 

A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara célja, hogy a “Fókuszban a jövő vállalkozója a gyermek” valamint a Pályaorientáció programok keretén belül minél korábban elkezdődjön a gyermekek tudatos pénzügyi nevelése. Bízunk benne, hogy a gyermekeket megszólító kezdeményezéseken keresztül sikerül minél kisebb korban tudatosítani az olyan mindennapi élethez elengedhetetlen fogalmak, mint a pénz és az érték egyensúlyának, valamint a takarékosság előnyének megismertetését.