Üdvözöljük a

Ezúttal Hajdúböszörményben tájékozódhattak a vállalkozások a Kamara és a NAV rendezvényén

honlapján!

-

Ezúttal Hajdúböszörményben tájékozódhattak a vállalkozások a Kamara és a NAV rendezvényén

Szerző: Czirbik Milán | 2018. január 25.

A vállalkozások működését érintő, 2017. évközi és a 2018. évi adótörvény-változásokkal kapcsolatos legfőbb tudnivalókról tartott szakmai tájékoztató rendezvényt a Vállalkozói Akadémia rendezvénysorozatának keretében a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Hajdúböszörményi Szervezete és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal január 23-án, Hajdúböszörményben.

Kathiné Juhász Ildikó, a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Hajdúböszörmény Szervezet elnökének megnyitóját követően három előadást is hallhatott az a 32 érdeklődő vállalkozó és könyvelő, akik ellátogattak a hétfő délelőtti szakmai fórumra a Hajdú Hotelbe. A személyi jövedelemadó törvény változásai mellett a járulékok és a KATA törvény módosulásait, valamint az ÁFA, a TAO és a kisvállalati adóról szóló törvény újításait mutatták be az adóhivatal munkatársai.

 

 

 Nagy volt az érdeklődés a NAV és a Kamara rendezvénye iránt Hajdúböszörményben

 

 

A résztvevők egyöntetűen nagyon hasznosnak ítélték a szakmai tájékoztatót, ugyanis a prezentációk nagyban segítették a 2018. évi adó- és jogszabály változások megértését, a programot záró személyes konzultáció pedig a konkrét esetek értelmezését tette lehetővé.

 

A hallgatóság kiváltképp Dr. Ecseki András előadása nyomán fejezte ki tetszését, aki életszerű példákkal és őszinte véleményével próbálta kibogozni a törvényi változások egyes, bonyolult pontjait.