Üdvözöljük a

ELITE Program a Kamarában

honlapján!

-

ELITE Program a Kamarában

Szerző: Czirbik Milán | 2018. október 8.

2018. október 8-án a Hajdú-Bihar Megyei és Iparkamara adott helyszínt az ELITE Program részletes bemutatását célzó üzleti reggelin, amely annak a programsorozatnak a része, melyet a Budapesti Értéktőzsde indított 2018 tavaszán.

Kamaránkban Máté Tóth István, a BÉT vezérigazgató-helyettese és Dr. Lódi Kata, a BÉT szakértője, jogtanácsos tartottak előadást az ELITE Programról, melyben már 12 – hét gazdasági szektort képviselő, összesen 1600 alkalmazottat foglalkoztató – magyar középvállalat vesz részt.

 

A vállalatfinanszírozási ismereteket, cégvezetési módszereket és networking lehetőségeket egyaránt nyújtó képzéshez 2018 tavaszán csatlakozott az AGRI-CORN Kft. A „mindenmentes” tésztákat és olajokat gyártó AGRI-CORN képviseletében Vaszkó Gábor operatív igazgató számolt be személyes tapasztalatairól.

 

 

A Kamarában konzultáltak az ELITE Programról

 

Az előadáson részt vett a PharmaPrint Kft., a SOFÉM Kft., a TRANS-SPED Kft., az ADIX-TRADE Kft., és a KKVJ Kft.

 

A Budapesti Értéktőzsde 2016 novemberében kötött együttműködési megállapodást a Londoni Tőzsdecsoport kkv-képzésre fókuszáló leányvállalatával, az ELITE SpA-val, hogy a nemzetközi best practice-ek átadására és a hazai sajátosságok megismerésére egyaránt alkalmas vállalkozásfejlesztési programot kínálhasson a növekvő magyar középvállalkozásoknak.