Üdvözöljük a

Elindult a „Teszteld a pályád!” nyári tábor

honlapján!

-

Elindult a „Teszteld a pályád!” nyári tábor

Szerző: Czirbik Milán | 2017. június 20.

Elstartolt a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara „Teszteld a pályád!” pályaorientációs nyári tábora. A tábor 10 napja alatt 25 helyszínen több mint 40 szakmát tekinthetnek meg az általános iskolás 6-7. osztályos tanulók a közreműködő tanműhelyekben, üzemekben és gyárakban.

A résztvevőknek lehetőségük van az egyes területhez kapcsolódó egyszerűbb munkafolyamat kipróbálására, mellyel személyes élményt szerezhetnek, aktív résztvevőivé válnak a tevékenységeknek. A tábor ideje alatt kiemelt figyelmet kapnak Hajdú-Bihar megye hiányszakmái, melyek közül az összes, Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara hatáskörébe tartozó, szakközépiskolai szakképző évfolyamon elsajátítható szakmát megismerhetik az érdeklődő diákok.

 

Elindult a

 

A program során várhatóan több mint 230 pályaválasztás előtt álló fiatal nyerhet mélyebb betekintést a szakmák világába.

 

A programon való részvétel ingyenes, a tábor ideje alatt a kamara meleg étkezést és utazást biztosít.

 

A „Teszteld a pályád” pályaorientációs nyári táborral kapcsolatban Kontér Mária, a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara oktatási és képzési osztályvezetője nyilatkozott a Debrecen Televízió Esti Közelkép című műsorában, amely az alábbi linkre kattintva megtekinthető:

 

http://www.dehir.hu/dtv/esti-kozelkep-2017-06-19-2/

 

A „Teszteld a pályád!” nyári táborra 2017.06.19. után érkező jelentkezéseket csak a szabad férőhelyek arányában tudjuk befogadni. A teljes létszámmal feltöltött napokra csak lemondás esetén tudunk újabb jelentkezőket fogadni, melyről a várakozókat értesítjük.

 

További információ kérhető az alábbi elérhetőségeken:

 

Németi-Balogh Zsófia, pályaorientációs tanácsadó

Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

4025 Debrecen, Vörösmarty utca 13-15.

e-mail: nemeti.balogh.zsofia@hbkik.hu

telefon: +36 (52) 500-717

mobil: 20/628-2776