Együttműködési megállapodást írtak alá

Szerző: Kulcsárné Csáthy Zsuzsa | 2013. március 21.

A Vám,Jövedéki és Adóügyi Szolgáltatók Szövetsége és a NAV Észak-alföldi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatósága, 2013. március 19-én, ADÓ ÉS VÁMKONFERENCIÁT szervezett.

A Konferencia az adózás – általános forgalmi adó és jövedéki adó -, valamint a vámterület aktuális kérdéseivel foglalkozott; a bevezető előadások után, az egyes szakterületek szekcióiban volt lehetőség a konzultációra is.

A Konferencián részt vettek a román, a szlovák és az ukrán vám- és adóhatóságok jeles képviselői is.

A Konferencia fővédnökei Dr. Fazekas Jánosné dr,. a NAV Észak-alföldi Regionális Adó Főigazgatóságának főigazgatója és Polcz Attila, NAV Észak-alföldi Regionális Vám és Pénzügyőri Főigazgatóságának főigazgatója volt.

A konferencia keretében a Vám, Jövedéki és Adóügyi Szolgáltatók Szövetsége együttműködési megállapodást írt alá a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával, mely egyezményt Dr. Berényi János, a Vám,Jövedéki és Adóügyi Szolgáltatók Szövetségének elnöke és Dr. Szilágyi Péter, a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kereskedelmi tagozatának alelnöke hitelesítették aláírásukkal, hangsúlyozva, hogy a jövőben egymás munkáját támogatva, kölcsönösen szeretnék segíteni a vállalkozások sikeres működését.