Üdvözöljük a

DESIGN MANAGEMENT DÍJ 2019 - Meghosszabbították a nevezési határidőt!

honlapján!

-

DESIGN MANAGEMENT DÍJ 2019 - Meghosszabbították a nevezési határidőt!

Szerző: Czirbik Milán | 2019. július 4.

A Magyar Formatervezési Tanács (MFT) tíz éve, 2009-ben alapította a Design Management Díjat, a designmenedzsment szemléletű vállalatirányítás elismerésére. A Díj célja, hogy bemutassa, a designmenedzsment szemlélet, annak vállalatmenedzsmentbe történő integrációja hogyan járul hozzá egy-egy szervezet küldetésének megvalósításához, illetve, hogy elismerje ennek kiváló hazai példáit.

A korábban elismert szervezetekben közös, hogy üzletvitelükben stratégiai fontosságú és működési folyamataikat áthatja a „design thinking” megközelítés, élményteremtésre törekedve sikeresen váltanak ki pozitív érzelmeket a felhasználókban, szem előtt tartják a társadalmi felelősségvállalás és a fenntarthatóság szempontjait, s mindezen értékek részeivé válnak a vállalati kultúrának.

 

Az elmúlt évek díjazottja volt többek között a SIXAY Bt. – sixay furniture, a HAMERLI / 1861 Kesztyűmanufaktúra Pécs, a Rózsavölgyi Csokoládé Kft., a Hello Wood Kft., a GIA Form Kft., a Cserpes Sajtműhely Kft., valamint a TUNGSRAM-Schréder Kft.

 

 

Az MFT várja azon szervezetek nevezését, akik magukénak vallják a Díj által közvetített értékeket, továbbá ezen működési elvek alkalmazását tekintik sikerük zálogának. 2019-ben a fődíjjal kitüntetett szervezet 1 millió forint pénzjutalomban és elismerő oklevélben részesül. A Díj elismertjei az október 4-13. között megrendezésre kerülő Design Hét Budapest fesztivál kiemelt eseményeként kerülnek bemutatásra.

 

A Design Management Díjra a nevezés, egyidejűleg a dokumentáció beküldésének határideje: 2019. július 30.

 

További információ és a jelentkezési lap a www.mft.org.hu weboldalon érhető el, valamint érdeklődni lehet az alábbi elérhetőségeken:

 

Kohut-Jankó Anna
projektmenedzser
telefon: (06 1) 474 58 59
e-mail: anna.janko@hipo.gov.hu