Üdvözöljük a

Az atomenergetikai ipar üzleti lehetőségei Magyarországon

honlapján!

-

Az atomenergetikai ipar üzleti lehetőségei Magyarországon

Szerző: Czirbik Milán | 2018. május 16.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar - Orosz Tagozatának Paks Szekciója az „AtomBusiness.hu”-val közösen 2018. május 22-én 10:00 órától tájékoztató fórumot szervez „Az atomenergetikai ipar üzleti lehetőségei Magyarországon” címmel.

 

A rendezvény célja a Paks 2 atomerőmű építési projekt iránt érdeklődő magyar vállalkozások részére releváns információk, tényleges tapasztalatok átadása a projektben érintett szereplők, valamint nemzetközileg elismert szakemberek által, ezzel is elősegítve a cégek felkészülését, közvetetten pedig a hazai beszállítói hányad növelését. A programban kiemelt szerepet kapnak a finnországi atomerőmű-építésekben szerzett tapasztalatok, valamint Nagy-Britannia példáján bemutatásra kerül egy sikeres nemzeti iparági együttműködés gyakorlata is.

 

A rendezvényt követően exkluzív vacsora kerül megszervezésre a Déryné Bisztróban, melynek részvételi díja 25.000 Ft/fő. A limitált létszám miatt cégenként a vacsorán egy fő részvételére van lehetőség. Részvételi szándékát e-mailben szíveskedjen jelezni (leimeter.ilona@mkik.hu). A vacsora díját a Fórum helyszínén, a regisztráció során készpénzben tudja rendezni.

 

Az esemény nyelve a magyar és az angol lesz szinkrontolmácsolással.

 

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött a következő linken keresztül: Jelentkezés_Atom_fórum

 

Az előzetes program csatoltan található.

 

Jelentkezési határidő: 2018. május 17., csütörtök, 16:30

Időpont: 2018. május 22., kedd, 10:00-17:30

Helyszín: Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (1016 Budapest, Krisztina krt. 99., Széchenyi terem)