Üdvözöljük a

Az adózással kapcsolatos törvényváltozásokról tájékozódhattak a vállalkozások a Kamara rendezvényén

honlapján!

-

Az adózással kapcsolatos törvényváltozásokról tájékozódhattak a vállalkozások a Kamara rendezvényén

Szerző: Czirbik Milán | 2017. december 7.

A „Vállalkozói Akadémia” rendezvénysorozat keretében a vállalkozások működését érintő, adózással kapcsolatos 2017. évközi, valamint a 2018. évi törvényváltozások legfőbb tudnivalóiról tartottak előadást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Észak-Alföldi Tájékoztatási Osztályának munkatársai a vállalkozók részére december 7-én, a Nonprofit Gazdaságfejlesztő Szervezetek Házában.

A nagy érdeklődésre számot tartó rendezvényen a Kamara mindkét konferenciaterme megtelt érdeklődőkkel, így közel 200 fő foglalt helyet a széksorokban, ugyanakkor senki sem maradt le a tudnivalókról; az interneten bárki élőben követhette az eseményt.  A tájékoztatót követően a megjelentek rendkívül hasznosnak értékelték a hallottakat, ugyanis általános körben érintett jogszabályok változásairól esett szó, mint az általános forgalmi adóról, vagy a személyi jövedelemadóról szóló törvény.

 

A „Vállalkozói Akadémia” szakmai tájékoztatója a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2017. évi szakmai rendezvénysorozatának záró eseménye volt. A korábbiaknak megfelelően a vállalkozások elektronikus formában is megkapták a prezentációkban elhangzott információkat.

 

A Kamara a 2018-as évben is a vállalkozások igényeinek megfelelően állítja össze a „Vállalkozói Akadémia” rendezvénysorozat tematikáját, ugyanis nagyon fontosnak tartja, hogy a megye vállalkozói hiteles forrásból értesüljenek a törvényváltozásokról.