Üdvözöljük a

Neten a cégem - lehetőségek tárháza

honlapján!

-

"Neten a cégem" - lehetőségek tárháza

2011. november 25.

Februárban indította el a Google Magyarország, a Budapest Bank és a honlap.hu miskolci vállalkozás a Neten a cégem programot. Ennek állomásaként nagysikerű információs és szakmai napot tartottak Debrecenben november 23-án. Az előzetes regisztrációban mintegy 350 vállalkozás jelezte részvételi szándékát.

A felkínált ingyenes internetes eszközöket eddig több mint 8000 kisvállalkozás vette igénybe. A Neten a cégem program mögött álló vállalatokhoz novemberben csatlakozott a MasterCard is, így a felajánlott ingyenes szolgáltatások sora  a webshop és a VPOS terminál lehetőségével bővült. 

 A Neten a cégem program célja, hogy felhívja a hazai kisvállalkozások figyelmét az internetben rejlő lehetőségekre. Az ingyenes, debreceni „Neten a cégem Napon” azok, akik még egyáltalán nem rendelkeznek honlappal, segítséggel ingyenesen létrehozhatták azt, illetve a honlap birtokában AdWords kuponunkat felhasználva elindíthatták első online hirdetéseiket, így nagyjából 500 új potenciális vásárlót vonzhatnak weboldalukra. Azokat, akik az online marketing területén már nagyobb tapasztalattal rendelkeznek, az ő igényeikhez igazított tanácsadással várták, emellett pedig a nap folyamán számos tanulságos előadást hallhattak az érdeklődők.