GE beszállítói rendezvény a Kamara szervezésében!

Szerző: Dr. Kiss András | 2018. január 10.

A GE Hungary Kft. az MKIK és a HIPA egy közös, országos rendezvénysorozatot indítanak, amely bemutatja a potenciális beszállítók számára az ellátási lánchoz való csatlakozás lehetőségét, tájékoztatást nyújt és elősegíti a hazai beszállítók regionális szintű beszállítóvá válását.

A fentiekben megfogalmazott cél elérése érdekében három vidéki helyszínen (Veresegyházon, Debrecenben valamint egy később egyeztetendő helyszínen –Zala megyében) megtartandó beszállítói roadshow keretében közös kiállítóhelyeket hoznak létre, amelyen közös bemutatkozó és tájékoztató programokat szerveznek az érdeklődő jelenlegi és potenciális új beszállítók részére.

 

A GE Hungary Kft. a tárgykörben kompetens munkatársai részt vesznek, és tájékoztató előadást tartanak a rendezvényeken, továbbá lehetőséget biztosítanak a személyes megbeszélésekre is.

 

A debreceni rendezvényre 2018. március közepén – később meghatározott időpontban és helyszínen - kerül sor.

 

Csatoltan található a rendezvényre jelentkezéshez szükséges adatlap, valamint a beszállítókkal szemben megfogalmazott követelmények rövid összefoglalása.

 

Részvételi szándéka esetén kérjük, hogy az adatlapot kitöltve, legkésőbb 2018. február 12-ig emailen küldjék vissza a kiss.andras@hbkik.hu email címre!

 

További információ:      Dr. Kiss András gazdaságfejlesztési és innovációs osztályvezető, HBKIK

                                     T: 06 52 500723