Üdvözöljük a

Foglalkoztatáshoz kapcsolódó támogatások!

honlapján!

-

Foglalkoztatáshoz kapcsolódó támogatások!

Szerző: Dr. Kiss András | 2018. február 6.

A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara valamint a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya együttműködik annak érdekében, hogy a megyében működő vállalkozások/vállalatok a támogatott foglalkoztatásról hiteles információhoz jussanak. Ezért készült az Önök vállalkozása számára egy ajánlat, amely bemutatja az Európai Uniós forrásokból nyújtott támogatások lehetőségeit.

A csatolt összefoglaló ajánlat tartalmazza a leendő munkavállalók foglalkoztatását feladatkör/munkakör és iskolai végzettség alapján, továbbá bemutatja az egymásra épülő támogatási lehetőségeket az igénybe vehető intenzitás feltüntetésével.

 

Támogatási igény esetén egyedi kérelem benyújtása szükséges az alkalmazni kívánt regisztrált álláskereső lakóhely/tartózkodási hely szerinti járási hivatal foglalkoztatási osztályán.

 

A főosztály külön figyelmet fordít a legalább 10, vagy annál több fő alkalmazását tervező vállalkozásokra/vállalatokra. Ezeket a munkáltatókat foglalkoztatási szándékában helyszíni szakmai tájékoztatóval, valamint a támogatások folyamatának koordinálásával segíti a főosztály.

 

 

A főosztály kapcsolattartói elérhetőségekkel:

Csatolt állományok: