Technológiai partnerközvetítés

Szerző: Iván Gábor| | 2010. július 12.

Saját fejlesztése van?
A fejlesztéshez, továbblépéshez technológiára, partnerre van szüksége?
Menedzselje saját fejlesztését, vagy elégítse ki technológiai igényét!
Mi segítünk!

Tekintse meg a legfrissebb technológiai és innovációs profilokat!

 

A hálózat lehetőséget biztosít kis- és középvállalkozások számára technológiai és innovációs profilok publikálására (hazai és nemzetközi szinten).


Nemzetközi együttműködési lehetőségek felkutatásával nemzetközi partnerkapcsolatok kiépülését, megállapodások létrejöttét, technológiai platformokhoz és nemzetközi hálózatokhoz való csatlakozást segítjük elő.

 

Amennyiben szeretne bekerülni ebbe az Európa-szerte ingyenesen elérhető adatbázisba, szíveskedjen kitölteni a kapcsolódó állományok között található adatlapot angol vagy magyar nyelven és juttassa vissza hozzánk emailben (eendebrecen@hbkik.hu). Munkatársunkkal való egyeztetés követően az Ön technológiai ajánlatát/igényét feltöltjük a központi, brüsszeli adatbázisba, hogy az világszerte láthatóvá váljon.

 

 

Keressen online technológiai adatbázisunkban!

 

Szeretne egyszerűen értesülni a legújabb technológiai ajánlatokról és keresésekről?

 

Az automatikus technológiai hírlevél (Automatic Matching Tool) egy olyan eszköz, mely az Ön által megadott rendszerességgel, az Ön által megadott témákban tájékoztatja a legfrissebb technológiai profiljainkról. Nincs más dolga, mint az alábbi linken kitölteni a regisztrációs lapot az elérhetőségeivel és várni egy megfelelő ajánlatra.

 

Feliratkozás az automatikus technológiai hírlevélre!